Családállítás csoport

Csoportban történő családállítás során egy állításban egy résztvevő aktuális témájával dolgozunk a lélek mozgását követő Hellinger féle családállítás módszerével, a résztvevők (képviselők) segítségével.

Az állító elmeséli történetét amivel érkezett, amivel dolgozni szeretne. Kiválasztjuk a kulcsfontosságú szereplőket, beállítjunk őket a térbe. Ezután az állításban a mozgáson keresztül kirajzolódjon a történet. Az állító egy ponton helyet cserélve képviselőjével beáll a saját helyére, így oldódni tudnak az elakadások, gyógyulni a sebek, a lélekben megtörténik ami a továbblépéshez akkor és ott meg tud történni.


A családállítás csoport célja a közös térben történő munka az állító által meghatározott cél érdekében, ahol minden képviselő a saját története szerint veszi ki az állításból magának a saját részét.

Dolgozunk a transzgenerációs traumákkal és gyógyítjuk azokat, a tanult és tudattalan családi mintákkal és dinamikákkal, találkozunk a bennünk élő múlttal és a ránk ható ok-okozattal.

Törekszünk felismerni azt, ami van, meglátni és elfogadni az igazságot, megélni az érzéseink, oldani elakadásaink. Célunk az energia áramlásának segítése, valamint az egyensúly megteremtése.

A csoportba előzetes bejelentkezés szükséges valamelyik elérhetőségemen:
+36305724257 mrsanitalaczi@gmail.com

További tartalmakért kövesd Facebook oldalam!