Online

Korunk vívmánya az online tér, az elmúlt időszak nehézségei új lehetőségeket is hoztak. Egyre elterjedtebb például az online (videóhívásban történő) megbeszélés az egész világon. Terápiás célra is jól használható ez a felület amikor akadályoztatva vagyunk a személyes találkozásban, viszont szeretnénk elkezdeni vagy folytatni egy megkezdett terápiát. A személyes kapcsolódás varázsát semmi nem pótolja, ezért ha van rá mód érdemes legalább az első alkalommal találkoznunk, de az élet különböző helyzeteire eltérő megoldásokkal kell válaszolnunk. Hiszem, hogy ha a távolság vagy egyéb nehézségek miatt nem lehetséges a személyes beszélgetés, akkor az online tér egyedülálló lehetőség – felbecsülhetetlen azoknak, akik másként nem tudnának segítséget kérni.

Az online alkalmakon, mint a személyes egyéni beszélgetések során is, feltárjuk a nehézségek gyökereit, támogató erőforrások után kutatva. Online felületen is tudunk egyéni állítással is dolgozni, amennyiben hasznos és célszerű. Mivel minden eset egyedi, érdemes egy konzultáció során megbeszélnünk a lehetőségeket és problémákat, és közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Az online beszélgetések ideje 60 perc, amely a Zoom alkalmazásban történik. A Zoom felület a résztvevőnek ingyenes, biztonságos, és a böngészőben használható. A találkozóra egy általam küldött linken keresztül lehet csatlakozni.

Az online találkozókra előzetes bejelentkezés szükséges valamelyik elérhetőségemen:
+36305724257 mrsanitalaczi@gmail.com

További tartalmakért kövesd Facebook oldalam!