Testi lelki gyógyulás

Saját megértésem szerint az emberi létformában a leghasznosabb csatlakozik egy fizikai testhez. A test hozza a genetikai alapot, benne a tudat karmikus felhalmozódásaival. Egyik sincs a másik nélkül, nem szétválasztható, nem elhanyagolható egyik rész sem.

Három napja még sok haraggal, dühvel, daccal, fájdalommal indultam el rálépni az útra, majd az elvonulás sok mély munkában megnyitott ajtókat, folyamatokat. A lélek gyógyítása pedig kihat a fizikai síkra!

Ha változtatni, gyógyulni szeretnék nem foglalkozhatok csak a dolgok lelki okával, hisz a testnek meg kell adnom a gyógymódot amit kíván, ugyanakkor nem hiszem hogy a hagyományos orvoslás eredményt tud elérni az okok feltárása nélkül. A folyamat mindkét síkon harmóniában kell végig menjen, csak így oldhatjuk fel a megértett dinamikákat, ami nem csak mozgatja világunkat, de maga a világunk.

Expansion Sculpture, Paige Bradley, United States forrás: www.saatchiart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Elköteleződtem!

November 12, 2017

Elköteleződtem 🥰 Még tele kérdéssel és bizonytalansággal, de egyben biztos; itt a helyem, ezt kell tennem. Érzem a súlyát, van bennem félelem is persze, de lelkem tele hálával és megtiszteltetéssel.

Ami veled történik az velem is történik.

February 9, 2018

Magam alakítom a világom. Tényleg! Ami veled történik, az velem is történik. Mindenben, oda-vissza. Hívhatjuk karmának; nagyon leegyszerűsítve azért rúgtál bokán, mert valamikor én is bokán rúgtalak, és az univerzum egyensúlyra

A nagy Kalap

February 7, 2018

Mind egy közös nagy kalapban vagyunk, amit úgy hívnak: Sorsközösség Ma megismertem egy “eset-állítást” Peter Orban könyvében, az illetőt és a Sorsát állították fel. Annyira megérintett, mozdulatlanul olvastam. Megrázott, milyen