Családállítás képzés, jövök!

Kezdődik! 🙂

Azért ma elkezdtem izgulni!:) holnap kezdődik a képzés, eddig nem izgultam, nagyon vártam de nem voltam besózva, de ma beindultak az energiák, hangolódom ezerrel…:)

Nyár végén dőlt el hogy belevágok a képzésbe, a nyár elszaladt és holnap reggel már kezdődik is a nagy kaland!! Három nap elvonulás, kemény meló hegyek, aztán még utána is mert meg is kell emészteni a módosultban történteket..!
Kalandra fel! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Hogyan történik egy családállítás

November 16, 2017

Hogyan történik egy családállítás Sokan kérdezik tőlem amikor beszélgetünk, hogy mi is történik ott valójában, mármint technikailag…  A folyamat körülbelül ugye, hogy van egy problémám, segítségre van szükségem a megoldáshoz, kész

Elköteleződtem!

November 12, 2017

Elköteleződtem 🥰 Még tele kérdéssel és bizonytalansággal, de egyben biztos; itt a helyem, ezt kell tennem. Érzem a súlyát, van bennem félelem is persze, de lelkem tele hálával és megtiszteltetéssel.

Álom és ébrenlét, a közös álom

November 21, 2017

Álom és ébrenlét, a közös álom Buddhista tanítás szerint az élet egy nagy közös álom. Lényegünkben mind tudat vagyunk, világunk egy robbanással jött létre megteremtve a fizikai alapokat, majd az anyaghoz